Sunday, December 25, 2011

Strawberry Cheese Cake - My Life Time Obsession


Marry Christmas to you all my dear readers! I'm deeply sorry for not being able to post any new recipe lately, I have so many but I do them quickly and don't have time to capture every move of mine! Well now I have my winter vacations and I'm sure I'll post something! 
Strawberry Cheesecake is my favorite desert ever! I just never get tired of it, EVER! I will soon(hope) will post this awesome one too, but first let's enjoy the pics! And hope you're having a great time! 

Gezuar Krishtlindjet te gjitheve, lexues te dhashur! Me vjen tmerresisht keq qe nuk kam patur mundesine te postoj receta se fundmi, kam shume por i bej shpejt dhe nuk kam patur kohe t'i kap me foto hap pas hapi levizjet qe une bej gjate gatimit. Tani kam pushimet e dimrit dhe jam e sigurt qe do te postoj dicka! 
Cheesecake me luleshtrydhe eshte embelsira ime e preferuar(me e mira e te gjitha koherave)! Nuk thjesht nuk ngropen kurre se ngreni kete lloj embelsire, KURRE! Se shpejti(shpresoj) do te postoj kete te mrekullueshme gjithashtu, por ne fillim le te shijojme fotot! Dhe shpresoj te jeni duke kaluar bukur!


♥ Kiki ♥

No comments:

Post a Comment

Thanks so much for the adorable comments that make my day!
Thanks for being part of my life! ♥ you all